Knolselderij met pesto
Bijzonder bijgerecht als perfect onderdeel van een feestelijk diner.
Aan de slag
Schil de knolselderij. Snijd ‘m doormidden en de helften in dunne plakken. Meng flinke mespunt zout door de bloem en haal hier vervolgens de knolselderij door. Schud de overtollige bloem eraf.
Verhit de zonnebloemolie in delen in een koekenpan en bak hierin de knolselderij in delen in 3 min. goudbruin. Keer halverwege, laat uitlekken.
Maak met de keukenmachine of staafmixer pesto van de selderij, Parmezaanse kaas, walnoten, knoflook en olijfolie. Serveer de pesto bij de knolselderij. Bestrooi met de overige walnoten. Bon appétit!
Knolselderij met pesto
Instructievideo - 01:48 min.
Knolselderij met pesto
Bijzonder bijgerecht als perfect onderdeel van een feestelijk diner.
bijgerecht
null personen
730 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Schil de knolselderij. Snijd ‘m doormidden en de helften in dunne plakken. Meng flinke mespunt zout door de bloem en haal hier vervolgens de knolselderij door. Schud de overtollige bloem eraf.
Verhit de zonnebloemolie in delen in een koekenpan en bak hierin de knolselderij in delen in 3 min. goudbruin. Keer halverwege, laat uitlekken.
Maak met de keukenmachine of staafmixer pesto van de selderij, Parmezaanse kaas, walnoten, knoflook en olijfolie. Serveer de pesto bij de knolselderij. Bestrooi met de overige walnoten. Bon appétit!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 knolselderij
1 mespunt zout
100 g tarwebloem
100 ml zonnebloemolie
40 g verse selderij
25 g Parmigiano Reggiano
55 g ongebrande walnoten
1 teen knoflook
100 ml olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine