Pittig gebakken boerenkool
Aan de slag
Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook met de ansjovis en de tomaatjes tot de knoflook lichtbruin is. Voeg de helft van de boerenkool toe, bak even mee tot hij slinkt. Doe de rest van de boerenkool erbij, bak nog 3 min. al omscheppend door. Schep in de ovenschaal.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de kaas met de rozemarijn en het broodkruim, strooi dit over de boerenkool en zet nog 15 min. in de oven.
Pittig gebakken boerenkool
bijgerecht
null personen
225 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok. Bak de knoflook met de ansjovis en de tomaatjes tot de knoflook lichtbruin is. Voeg de helft van de boerenkool toe, bak even mee tot hij slinkt. Doe de rest van de boerenkool erbij, bak nog 3 min. al omscheppend door. Schep in de ovenschaal.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de kaas met de rozemarijn en het broodkruim, strooi dit over de boerenkool en zet nog 15 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el olijfolie
2 tenen knoflook
5 ansjovisfilets
3 zongedroogde tomaten
500 g boerenkool
50 g Parmezaanse kaas
1 takje verse rozemarijn
25 g broodkruim
Dit heb je nodig
lage ovenschaal ca. 15 x 20 cm