Wokgarnalen met Italiaanse groenten
Oosters en Italiaans gaan heel goed samen in dit wokgerecht.
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 1/3 van de olie in een wok en roerbak de garnalen voor 1 min. Neem de garnalen uit de pan en voeg de rest van de olie, de tuinerwten en Italiaanse roerbakgroenten toe. Roerbak het geheel voor ca. 4 min. Schep de pastasaus en de surimi door het groentemengsel en verwarm kort. Schep als laatste de garnalen erdoor. Serveer de saus met de gele rijst.
Wokgarnalen met Italiaanse groenten
Oosters en Italiaans gaan heel goed samen in dit wokgerecht.
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 1/3 van de olie in een wok en roerbak de garnalen voor 1 min. Neem de garnalen uit de pan en voeg de rest van de olie, de tuinerwten en Italiaanse roerbakgroenten toe. Roerbak het geheel voor ca. 4 min. Schep de pastasaus en de surimi door het groentemengsel en verwarm kort. Schep als laatste de garnalen erdoor. Serveer de saus met de gele rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
325 g gele rijst
3 el traditionele olijfolie
200 g verse wokgarnalen met knoflook
250 g diepvries tuinerwten
400 g Italiaanse roerbakmix
390 g pikante pastasaus in pak
150 g surimisticks
Dit heb je nodig
wok