Toscaanse worstjes met couscous
bewaar
bewaar

Toscaanse worstjes met couscous

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de couscous met olie en boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Meng de kruidenmix en peper en zout naar smaak erdoor. Laat de couscous met de deksel op de pan staan tot gebruik.

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de worstjes in 3-4 min. rondom bruin. Voeg de ui en de roerbakmix toe en bak 5 min., schep af en toe om. Voeg de pastasaus toe en stoof de worstjes met de deksel op de pan in 6-8 min. gaar.

Verdeel de couscous over borden en schep er de Toscaanse worstjes met de groentesaus bij.

algemeenVries de resterende worstjes op de dag van aankoop in. Ze zijn dan 3 maanden houdbaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Toscaanse worstjes met couscous

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig