Risotto met spruitjes
Aan de slag
Fruit de helft van de ui en 1/2 teen knoflook in een pan met dikke bodem in 1 el olie. Roer de champignons erdoor en daarna de risottorijst. Schenk de vermouth erbij en vervolgens scheut voor scheut de bouillon. Voeg de volgende scheut pas toe als de vorige is opgenomen.
Kook ondertussen de spruitjes in 3 min. beetgaar en giet ze af. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de spruitjes met de rest van de ui en de knoflook, de gedroogde tomaat en de olijven. Serveer de spruitjes met de risotto. Lekker met geraspte parmezaanse kaas.
Risotto met spruitjes
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Fruit de helft van de ui en 1/2 teen knoflook in een pan met dikke bodem in 1 el olie. Roer de champignons erdoor en daarna de risottorijst. Schenk de vermouth erbij en vervolgens scheut voor scheut de bouillon. Voeg de volgende scheut pas toe als de vorige is opgenomen.
Kook ondertussen de spruitjes in 3 min. beetgaar en giet ze af. Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de spruitjes met de rest van de ui en de knoflook, de gedroogde tomaat en de olijven. Serveer de spruitjes met de risotto. Lekker met geraspte parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 uien
1 teen knoflook
2 el olijfolie
125 g champignons
75 g risottorijst
50 ml droge vermout
250 ml groentebouillon
75 g spruitjes
1 zongedroogde tomaat
15 g zwarte olijven