Noedels met tilapiafilet en courgette uit de wok
Aan de slag
Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek de mie na 2 minuten met een vork los. Laat de eiermie in een vergiet goed uitlekken. Meng de bloem met het kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Dep de tilapiafilets droog en wentel ze door de bloem. Verhit een wok. Voeg 3 el olie toe en roerbak de tilapiafilet in 3-4 minuten net gaar. Schep de vis uit de wok. Schenk de laatste el olie in de wok en roerbak de courgette beetgaar. Voeg de kokosmelk en de eiermie toe. Schep de tilapiafilet er voorzichtig door en verwarm alles nog 2-3 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de eiermie met de courgette en de tilapiafilet over 4 kommen en bestrooi met de koriander.
Noedels met tilapiafilet en courgette uit de wok
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek de mie na 2 minuten met een vork los. Laat de eiermie in een vergiet goed uitlekken. Meng de bloem met het kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Dep de tilapiafilets droog en wentel ze door de bloem. Verhit een wok. Voeg 3 el olie toe en roerbak de tilapiafilet in 3-4 minuten net gaar. Schep de vis uit de wok. Schenk de laatste el olie in de wok en roerbak de courgette beetgaar. Voeg de kokosmelk en de eiermie toe. Schep de tilapiafilet er voorzichtig door en verwarm alles nog 2-3 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de eiermie met de courgette en de tilapiafilet over 4 kommen en bestrooi met de koriander.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Chinese
4 el bloem
1 el kerriepoeder
½ zak tilapiafilet
4 el wokolie
2 courgettes
200 ml kokosmelk
1 zakje verse koriander
Dit heb je nodig
wok