Vis met curry en yoghurtraita
bewaar
bewaar

Vis met curry en yoghurtraita

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Currypasta en kokosmelk in steelpan doorroeren en iets laten inkoken. Vis bestrooien met peper en zout. Olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en hierin vis om en om goudbruin bakken. Komkommer en kool wassen en fijnraspen, iets laten uitlekken in zeef en door yoghurt scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en djinten. Bosui in ringen snijden. Koriander grof snijden. Vis over 4 borden verdelen, saus erover scheppen. Bestrooien met bosui en koriander. Raitasalade ernaast scheppen en kom rijst erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis met curry en yoghurtraita

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig