Vis met curry en yoghurtraita
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Currypasta en kokosmelk in steelpan doorroeren en iets laten inkoken. Vis bestrooien met peper en zout. Olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en hierin vis om en om goudbruin bakken. Komkommer en kool wassen en fijnraspen, iets laten uitlekken in zeef en door yoghurt scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en djinten. Bosui in ringen snijden. Koriander grof snijden. Vis over 4 borden verdelen, saus erover scheppen. Bestrooien met bosui en koriander. Raitasalade ernaast scheppen en kom rijst erbij geven.
Vis met curry en yoghurtraita
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Currypasta en kokosmelk in steelpan doorroeren en iets laten inkoken. Vis bestrooien met peper en zout. Olie in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en hierin vis om en om goudbruin bakken. Komkommer en kool wassen en fijnraspen, iets laten uitlekken in zeef en door yoghurt scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en djinten. Bosui in ringen snijden. Koriander grof snijden. Vis over 4 borden verdelen, saus erover scheppen. Bestrooien met bosui en koriander. Raitasalade ernaast scheppen en kom rijst erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
1 eetlepel Indiase currypasta
1 blik kokosmelk
300 g pangasiusfilet
2 eetlepels zonnebloemolie
½ komkommer
½ rode kool
1 bakje Griekse yoghurt
½ theelepel djinten (gemalen komijn)
½ zakje bosuitjes
½ zakje verse koriander