Wraps met chili-peterseliedip
Aan de slag
Wraps verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Avocado's schillen, in plakken snijden en besprenkelen met limoensap. Peterselie fijnsnijden. Helft van peterselie door chilisaus roeren. Wokolie in wok verhitten en runderreepjes ca. 3 min. roerbakken. Vlees uit pan scheppen. Bevroren groenten in achtergebleven olie 4 min. roerbakken. Vlees, paprikapoeder en rest van peterselie toevoegen en nog 1 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Vlees-groentemengsel over wraps verdelen en wraps oprollen. Chili-peterseliedip en avocado erbij serveren.
Wraps met chili-peterseliedip
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
5 min. wachten
Aan de slag
Wraps verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Avocado's schillen, in plakken snijden en besprenkelen met limoensap. Peterselie fijnsnijden. Helft van peterselie door chilisaus roeren. Wokolie in wok verhitten en runderreepjes ca. 3 min. roerbakken. Vlees uit pan scheppen. Bevroren groenten in achtergebleven olie 4 min. roerbakken. Vlees, paprikapoeder en rest van peterselie toevoegen en nog 1 min. verwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Vlees-groentemengsel over wraps verdelen en wraps oprollen. Chili-peterseliedip en avocado erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 wraptortilla's
1 schaal avocado's
1 el limoensap
½ zakje verse peterselie
150 ml sweet chilisaus
2 el wokolie
1 schaal runderreepjes naturel
1 pak Mexicaanse
1 tl milde paprikapoeder
Dit heb je nodig
wok