Zoet-pittige salade met knoflookcroutons
bewaar
bewaar

Zoet-pittige salade met knoflookcroutons

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schep de blokjes brood om met de knoflook en 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Bak de broodblokjes in een koekenpan op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Was de appels en steek het klokhuis er voorzichtig uit met een appelboor. Snijd de appels horizontaal (met het gat in het midden) in dunne plakken en besprenkel ze met het citroensap om verkleuren te voorkomen. Klop 2 eetlepels olie los met de balsamicoazijn en schep de rucola hiermee om, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verdeel de rucola over 4 borden. Verdeel de plakjes biet en de plakjes appel dakpansgewijs over de rucola. Bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Verdeel de croutons over de salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoet-pittige salade met knoflookcroutons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig