Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus
Niet zo'n liefhebber van pittig? Gebruik een halve peper of laat 'm weg.
Aan de slag
Bestrooi de visfilets met zout. Snijd de bosui in ringen. Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd de rode peper fijn, verwijder eventueel de zaadlijsten. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg de paprikablokjes, de rode peper en de bosui toe, maar houd een paar uiringetjes achter voor de garnering. Bak het geheel ca. 3 min. Voeg de tomatenblokjes toe, roer door en leg de visfilet op de saus. Dek de pan af met het deksel en laat ca. 10 min. zachtjes pruttelen. Keer de visfilets halverwege om. Verwarm de laatste paar minuten de rivierkreeftjes mee. Serveer de pasta met de saus, de visfilets en de rivierkreeftjes. Garneer de pasta met de achtergehouden bosui.
Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus
Niet zo'n liefhebber van pittig? Gebruik een halve peper of laat 'm weg.
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de visfilets met zout. Snijd de bosui in ringen. Maak de paprika's schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd de rode peper fijn, verwijder eventueel de zaadlijsten. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg de paprikablokjes, de rode peper en de bosui toe, maar houd een paar uiringetjes achter voor de garnering. Bak het geheel ca. 3 min. Voeg de tomatenblokjes toe, roer door en leg de visfilet op de saus. Dek de pan af met het deksel en laat ca. 10 min. zachtjes pruttelen. Keer de visfilets halverwege om. Verwarm de laatste paar minuten de rivierkreeftjes mee. Serveer de pasta met de saus, de visfilets en de rivierkreeftjes. Garneer de pasta met de achtergehouden bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 diepvries pangasiusfilets
3 bosuien
2 zoete puntpaprika's
1 rode peper
300 g volkorenspaghetti
4 el traditionele olijfolie
400 g tomatenblokjes
100 g verse rivierkreeftjes