Boeuf Stroganoff stap-voor-stap
bewaar
bewaar

Boeuf Stroganoff stap-voor-stap

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de boter in een hapjespan. Fruit de uien zachtjes glazig. Voeg de champignons toe en bak ze in 6-8 minuten bruin. Schep het vlees erdoor en bak alles nog 2 minuten.

Schep de mosterd, de tomaten en de cayennepeper erdoor en schenk de bouillon erbij. Breng het geheel aan de kook en laat het vlees in de saus in 4-6 minuten zachtjes sudderen tot het net gaar is.

Roer de zure room erdoor en warm het gerecht nog heel even door. Breng op smaak met zout en (versgemalen) zwarte peper. Strooi vlak voor het serveren de peterselie erover. Lekker met (wilde) rijst en een groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boeuf Stroganoff stap-voor-stap

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig