Aardbeiencrumble met vanille-ijs
bewaar
bewaar

Aardbeiencrumble met vanille-ijs

10 min. bereiden / 20 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de aardbeien in grove stukken en meng ze in een kom met de rietsuiker. Snijd met een scherp mes het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap met de punt van het mes het merg eruit. Voeg toe. Schep de aarbeien in een ovenschaal. Verdeel de koekjes over de aardbeien. Bak de aardbeiencrumble 20 min. in het midden van de hete oven. Serveer direct met een bolletje vanille-ijs.

algemeenWeetje! Rietsuiker heeft een licht gekaramelliseerde smaak. U kunt rietsuiker op dezelfde manier als gewone suiker gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardbeiencrumble met vanille-ijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig