Aardbeiencrumble
Aan de slag
Maak de aardbeien schoon. Snijd kleine exemplaren doormidden en grote in vieren. Meng in de schaal de aardbeien met de suiker en de sinaasappelschil. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175 °C. Verkruimel de koekjes niet al te fijn en strooi ze over het fruit. Druppel de boter over de koekjes.
Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en bak de crumble in ca. 7 min. lichtbruin. Serveer direct. Lekker met slagroom of een bolletje ijs.
Aardbeiencrumble
nagerecht
null personen
200 kcal
20 min. bereiden
7 min. wachten
Aan de slag
Maak de aardbeien schoon. Snijd kleine exemplaren doormidden en grote in vieren. Meng in de schaal de aardbeien met de suiker en de sinaasappelschil. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175 °C. Verkruimel de koekjes niet al te fijn en strooi ze over het fruit. Druppel de boter over de koekjes.
Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en bak de crumble in ca. 7 min. lichtbruin. Serveer direct. Lekker met slagroom of een bolletje ijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g aardbeien
2 el suiker
1 tl geraspte sinaasappelschil
75 g chocolate chip cookies
2 el boter
Dit heb je nodig
lage ovenschaal (inhoud 1,5 liter), ingevet