Aardbeiencrumble
bewaar
bewaar

Aardbeiencrumble

20 min. bereiden / 7 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Maak de aardbeien schoon. Snijd kleine exemplaren doormidden en grote in vieren. Meng in de schaal de aardbeien met de suiker en de sinaasappelschil. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 175 °C. Verkruimel de koekjes niet al te fijn en strooi ze over het fruit. Druppel de boter over de koekjes.

Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en bak de crumble in ca. 7 min. lichtbruin. Serveer direct. Lekker met slagroom of een bolletje ijs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardbeiencrumble

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig