Wentelteefjes met kaneel-limecrème
Aan de slag
Limoen onder koude kraan schoonboenen. Schil boven schaaltje raspen. Lekker licht, poedersuiker en 1/2 tl kaneel toevoegen en snel door elkaar roeren. Limoen halveren, paar druppeltjes sap boven mengsel uitknijpen en erdoor roeren. Kiwi's schillen en elk in 6 partjes snijden. Ei met melk en 1/2 tl kaneel in diep bord loskloppen. Olie in koekenpan verhitten. Sneetjes brood om en om in eimengsel dopen, in pan leggen en om en om bruinbakken. Wentelteefjes op 4 bordjes leggen en diagonaal doormidden snijden. Kiwi ernaast leggen en crème op wentelteefjes scheppen.
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
nagerecht
null personen
277 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Limoen onder koude kraan schoonboenen. Schil boven schaaltje raspen. Lekker licht, poedersuiker en 1/2 tl kaneel toevoegen en snel door elkaar roeren. Limoen halveren, paar druppeltjes sap boven mengsel uitknijpen en erdoor roeren. Kiwi's schillen en elk in 6 partjes snijden. Ei met melk en 1/2 tl kaneel in diep bord loskloppen. Olie in koekenpan verhitten. Sneetjes brood om en om in eimengsel dopen, in pan leggen en om en om bruinbakken. Wentelteefjes op 4 bordjes leggen en diagonaal doormidden snijden. Kiwi ernaast leggen en crème op wentelteefjes scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
4 eetlepels lekker licht
6 eetlepels poedersuiker
1 theelepel kaneel
4 kiwi's
1 ei
3 eetlepels melk
2 eetlepels zonnebloemolie
0 sneetjes krenten