Vegetarische spaghetti bolognese
Ook zonder gehakt is dit klassieke pastagerecht niet te versmaden!
Aan de slag
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd intussen de knoflook en ui. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Prak de tomaten uit blik fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
Verhit de olie van de gedroogde tomaten in de wok en bak hier in de knoflook, ui en bleekselderij voor 5 min.
Voeg de vegetarische stukjes, geprakte tomaten met sap, de suiker en gedroogde tomaten toe en laat ca. 5 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden schep de saus erop.
Vegetarische spaghetti bolognese
Ook zonder gehakt is dit klassieke pastagerecht niet te versmaden!
hoofdgerecht
null personen
602 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd intussen de knoflook en ui. Snijd de bleekselderij in smalle boogjes. Prak de tomaten uit blik fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
Verhit de olie van de gedroogde tomaten in de wok en bak hier in de knoflook, ui en bleekselderij voor 5 min.
Voeg de vegetarische stukjes, geprakte tomaten met sap, de suiker en gedroogde tomaten toe en laat ca. 5 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden schep de saus erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g spaghetti
2 tenen knoflook
1 ui
1 struik bleekselderij
400 g gepelde tomaten in blik
12 zongedroogde tomaten in olie
175 g Quornstukjes
2 tl kristalsuiker
Dit heb je nodig
wok