Vis in mosterdsaus met kruidenrijst
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Aubergine en paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Kookroom in hapjespan verwarmen. Mosterd en naar smaak zout en peper toevoegen. Visfilets erin leggen en op laag vuur in ca. 10 min. gaar laten worden. Olie in koekenpan verhitten. Hierin aubergine, paprika en kruiden 5 min. bakken. Rijst erdoor scheppen, naar smaak zout en peper toevoegen en 1 min. meewarmen. Visfilets met saus over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen.
Vis in mosterdsaus met kruidenrijst
hoofdgerecht
null personen
423 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Aubergine en paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Kookroom in hapjespan verwarmen. Mosterd en naar smaak zout en peper toevoegen. Visfilets erin leggen en op laag vuur in ca. 10 min. gaar laten worden. Olie in koekenpan verhitten. Hierin aubergine, paprika en kruiden 5 min. bakken. Rijst erdoor scheppen, naar smaak zout en peper toevoegen en 1 min. meewarmen. Visfilets met saus over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g witte rijst
1 grote aubergine
1 rode paprika
1 flesje kookroom
2 el grove mosterd
1 pakje koolvisfilet
1 el olijfolie
2 tl Provençaalse
Dit heb je nodig
hapjespan