Vis in mosterdsaus met kruidenrijst
bewaar
bewaar

Vis in mosterdsaus met kruidenrijst

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Aubergine en paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Kookroom in hapjespan verwarmen. Mosterd en naar smaak zout en peper toevoegen. Visfilets erin leggen en op laag vuur in ca. 10 min. gaar laten worden. Olie in koekenpan verhitten. Hierin aubergine, paprika en kruiden 5 min. bakken. Rijst erdoor scheppen, naar smaak zout en peper toevoegen en 1 min. meewarmen. Visfilets met saus over 4 borden verdelen en rijst ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vis in mosterdsaus met kruidenrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig