Prinsessencakejes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de boter, suiker, bloem en eieren. Schep het beslag in de holtes van de muffinvorm. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Controleer of de muffins gaar zijn door er een satéprikker in te steken. Komt de prikker er droog uit, dan zijn de muffins gaar.
Roer de aardbeienjam goed door de roomkaas. Bestrijk de bovenkant van de muffins met het roomkaas-jammengsel en druk er voorzichtig wat frambozen op. Versier de cakejes verder met taartdecoratie naar keuze.
Prinsessencakejes
null porties
235 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix de boter, suiker, bloem en eieren. Schep het beslag in de holtes van de muffinvorm. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Controleer of de muffins gaar zijn door er een satéprikker in te steken. Komt de prikker er droog uit, dan zijn de muffins gaar.
Roer de aardbeienjam goed door de roomkaas. Bestrijk de bovenkant van de muffins met het roomkaas-jammengsel en druk er voorzichtig wat frambozen op. Versier de cakejes verder met taartdecoratie naar keuze.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 g boter
125 g suiker
125 g bloem
3 eieren
6 el aardbeienjam
100 g verse roomkaas
1 doosje frambozen
Dit heb je nodig
12 muffinvormen, ingevet
bakplaat
staafmixer of keukenmachine