Vistajine met abrikozen en saffraan
bewaar
bewaar

Vistajine met abrikozen en saffraan

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Knolselderij schillen en in blokjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak ca. 5 min. koken. Afgieten. Groen van knolselderij wassen en fijnsnijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. Tomaat in partjes en abrikozen in reepjes snijden. Olie verhitten in tajine of stoofpan. Hierin blokjes knolselderij, ui, knoflook en tomaat 4 min. bakken. Helft abrikozen erdoor roeren. Zout en peper naar smaak erover strooien. Visfilet inwrijven met shoarmakruiden en op knolselderijmengsel in tajine of pan leggen. Rest abrikozen erover verdelen. Deksel erop leggen en ca. 10 min. zachtjes laten garen. Saffraan losroeren in 2 el heet water. Saffraanwater en selderijgroen over vis verdelen en nog ca. 2 min. zachtjes met deksel op pan laten pruttelen. Vistajine verdelen over 4 borden en brood in grove stukken erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vistajine met abrikozen en saffraan

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig