Honingmandarijn met vanillekwark
bewaar
bewaar

Honingmandarijn met vanillekwark

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur rondom goudbruin. Snijd met een scherp mes de bovenkant, de onderkant en vervolgens de oranje en de witte schil van de mandarijnen af. Snijd de mandarijnen in dikke plakken. Leg ze op een groot bord, samen met het vrijgekomen sap, en bedruppel de mandarijn met de honing. Verdeel de vanillekwark over 4 kommetjes en schep de plakken mandarijn erop, druppel het vrijgekomen sap eroverheen. Bestrooi de desserts met de pijnboompitten en poedersuiker naar smaak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Honingmandarijn met vanillekwark

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig