Warme bisschopswijn
Aan de slag
Snijd de sinaasappels doormidden en steek er de kruidnagels in. Schenk de wijn in een pan en breng hem met de sinaasappels, de kaneelstokjes, de suiker en de koriander tegen de kook aan. Laat op heel laag vuur - liefst op een warmhoudplaatje - minstens 1 uur trekken. Serveer de warme wijn in glazen.
Warme bisschopswijn
null personen
230 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de sinaasappels doormidden en steek er de kruidnagels in. Schenk de wijn in een pan en breng hem met de sinaasappels, de kaneelstokjes, de suiker en de koriander tegen de kook aan. Laat op heel laag vuur - liefst op een warmhoudplaatje - minstens 1 uur trekken. Serveer de warme wijn in glazen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sinaasappels
5 kruidnagels
1 fles rode wijn
2 kaneelstokjes
75 g rietsuiker
1 mespunt gemalen koriander (ketoembar)