Warme bisschopswijn
bewaar
bewaar

Warme bisschopswijn

10 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de sinaasappels doormidden en steek er de kruidnagels in. Schenk de wijn in een pan en breng hem met de sinaasappels, de kaneelstokjes, de suiker en de koriander tegen de kook aan. Laat op heel laag vuur - liefst op een warmhoudplaatje - minstens 1 uur trekken. Serveer de warme wijn in glazen.

algemeenZonder alcohol? Vervang de wijn door rodedruivensap en laat de rietsuiker uit het recept.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warme bisschopswijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig