Wentelteefjes met frambozen
Aan de slag
Snijd met een scherp mes de korstjes van de boterhammen. Klop de eieren los met de melk en een beetje zout. Doop beide zijden van de boterhammen in het eiermengsel.
Leg een paar blokjes chocolade en een eetlepel frambozen op een boterham en druk er een andere boterham bovenop.
Verhit de boter in een antiaanbakpan en bak de boterhammen aan weerszijden bruin. Bestrooi de warme wentelteefjes met de rietsuiker en de rest van de frambozen.
Wentelteefjes met frambozen
nagerecht
null personen
365 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd met een scherp mes de korstjes van de boterhammen. Klop de eieren los met de melk en een beetje zout. Doop beide zijden van de boterhammen in het eiermengsel.
Leg een paar blokjes chocolade en een eetlepel frambozen op een boterham en druk er een andere boterham bovenop.
Verhit de boter in een antiaanbakpan en bak de boterhammen aan weerszijden bruin. Bestrooi de warme wentelteefjes met de rietsuiker en de rest van de frambozen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 sneetjes witbrood
2 eieren
200 ml melk
1 chocoladereep
300 g frambozen
50 g boter
2 eetlepels rietsuiker