Bami met limoen en gerookte makreel
bewaar
bewaar

Bami met limoen en gerookte makreel

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Makreel schoonmaken en in kleine stukjes verdelen. Limoenschil raspen en limoen uitpersen. Eventueel pepertjes uit pakket in ringetjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin groenten 5 min. bakken. Mie, makreel, helft limoenrasp en naar smaak limoensap, sambal, zout en peper toevoegen. Goed doorwarmen. Bami op 4 borden scheppen en bestrooien met rest limoenrasp.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami met limoen en gerookte makreel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig