Schnitzel met ovenkrieltjes
bewaar
bewaar

Schnitzel met ovenkrieltjes

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 °C. Uien en teentjes knoflook pellen en snipperen. Krieltjes in ovenschaal mengen met helft uitjes, helft knoflook, 2 el olie en zout en peper naar smaak. In oven in ca. 15-20 min. bakken. Zo nu en dan omscheppen. Sperziebonen in diepe pan met ruim kokend water en zout naar smaak 10 min. koken. Afgieten in vergiet. Pan drogen, terug op vuur zetten en hierin 2 el olie verhitten. Rest ui en knoflook 1 min. bakken. Boontjes toevoegen en 3 min. samen bakken. Met zout en peper naar smaak bestrooien. Ondertussen 2 el olie in grote koekenpan verhitten en hierin in ca. 8 min. schnitzels aan beide kanten bruin en gaar bakken. Schnitzels op 4 borden leggen, 2 el Dijonnaise ernaast scheppen. Krieltjes en sperziebonen over borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schnitzel met ovenkrieltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig