Pittige bloemkoolstamppot met tonijn
bewaar
bewaar

Pittige bloemkoolstamppot met tonijn

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Bloemkool schoonmaken, in kleine roosjes snijden. Aardappelen in grote pan in laagje water met zout aan de kook brengen. Na 5 min. bloemkool toevoegen en samen in nog ca. 10 min. gaarkoken. Rode pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in zeer smalle reepjes snijden. Uien en knoflook schillen en fijnsnijden. In koekenpan olie verhitten en hierin rode peper en ui 3 min. bakken. Knoflook en kerriepoeder toevoegen en 1 min. meebakken. Tonijn in kleine stukjes verdelen. Bloemkool bij aardappelen doen, uimengsel toevoegen en samen grof stampen. Helft bieslook erboven knippen en met tonijn erdoor scheppen. Naar smaak zout en peper toevoegen. Goed doorwarmen. Stamppot over 4 borden verdelen. Rest bieslook erboven fijnknippen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige bloemkoolstamppot met tonijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig