Penne met tonijn en bloemkool
bewaar
bewaar

Penne met tonijn en bloemkool

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Breng ruim water aan de kook en kook de bloemkool 5 min. Schep met een schuimspaan in een kom. Kook in het kookwater de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Bak ondertussen in een kleine braadpan zonder olie of boter de spekblokjes in ca. 10 min. zachtjes uit. Voeg de knoflook en de champignons toe en roerbak nog 5 min. Roer de tomatenblokjes erdoor en breng aan de kook. Voeg de bloemkool en de tonijn toe en warm even door. Breng op smaak met peper. Meng de penne erdoor en schep in 4 diepe borden.

algemeenVoeg voor een extra smaakaccent tegelijk met de bloemkool en tonijn 50 g zwarte olijvenplakjes (potje 240 g) toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met tonijn en bloemkool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig