Groene kruidenmie met spitskool
bewaar
bewaar

Groene kruidenmie met spitskool

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Spitskool schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Peterselie en koriander schoonmaken en fijnsnijden. Chinese eiermie volgens aanwijzing op de verpakking koken. Afgieten. Ondertussen pompoenpitten in hete droge koekenpan 1 min. roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok olie verhitten en hierin ui, knoflook en kool 5 min. bakken. Mie, 3/4 peterselie, 3/4 koriander, 3/4 pompoenpitten en naar smaak ketjap, zout en peper toevoegen. Goed doorwarmen. Mie op 4 borden scheppen en bestrooien met rest kruiden en pompoenpitten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene kruidenmie met spitskool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig