Mozzarella in carrozza
Aan de slag
Dep de mozzarella droog en snijd de bollen in 8 plakken. Snijd van het brood 8 dunne sneden. Doop de sneden brood een voor een in de melk, maar laat ze niet te nat worden. Klop in een diep bord de eieren los met wat zout. Leg 4 sneden brood op een plank en leg op elk 2 plakken mozzarella. Verdeel de ansjovisen oregano erover en strooi er wat (versgemalen) peper over. Leg de andere sneden brood erop. Wentel de sandwiches door de bloem en haal ze daarna door het losgeklopte ei. Verhit de olie in een hapjespan en bak de sandwiches (met 2 tegelijk) in 5 minuten goudbruin, keer ze halverwege. Serveer direct.
Mozzarella in carrozza
null personen
620 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Dep de mozzarella droog en snijd de bollen in 8 plakken. Snijd van het brood 8 dunne sneden. Doop de sneden brood een voor een in de melk, maar laat ze niet te nat worden. Klop in een diep bord de eieren los met wat zout. Leg 4 sneden brood op een plank en leg op elk 2 plakken mozzarella. Verdeel de ansjovisen oregano erover en strooi er wat (versgemalen) peper over. Leg de andere sneden brood erop. Wentel de sandwiches door de bloem en haal ze daarna door het losgeklopte ei. Verhit de olie in een hapjespan en bak de sandwiches (met 2 tegelijk) in 5 minuten goudbruin, keer ze halverwege. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bollen mozzarella
½ brood
200 ml melk
4 eieren
4 ansjovisfilets
2 eetlepels gedroogde oregano
100 g bloem
100 ml olijfolie extra vierge