Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
bewaar
bewaar

Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kneed het gehakt met het ei en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Draai van het gehakt gelijke ballen naar het aantal personen en druk plat. Verwarm de grillpan voor en rooster de burgers in 8-9 min. per kant bruin en gaar.

Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi de komkommer in een schaal met peper en zout. Snijd de knoflook fijn. Roer de knoflook door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de couscous en komkommer over borden. Leg de burgers erbij en schep de yoghurtsaus erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig