Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
Aan de slag
Kneed het gehakt met het ei en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Draai van het gehakt gelijke ballen naar het aantal personen en druk plat. Verwarm de grillpan voor en rooster de burgers in 8-9 min. per kant bruin en gaar.
Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi de komkommer in een schaal met peper en zout. Snijd de knoflook fijn. Roer de knoflook door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de couscous en komkommer over borden. Leg de burgers erbij en schep de yoghurtsaus erop.
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
hoofdgerecht
null personen
975 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kneed het gehakt met het ei en het paneermeel. Breng op smaak met peper en zout. Draai van het gehakt gelijke ballen naar het aantal personen en druk plat. Verwarm de grillpan voor en rooster de burgers in 8-9 min. per kant bruin en gaar.
Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakjes. Bestrooi de komkommer in een schaal met peper en zout. Snijd de knoflook fijn. Roer de knoflook door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de couscous en komkommer over borden. Leg de burgers erbij en schep de yoghurtsaus erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g half-om-halfgehakt
1 middelgroot ei
2 el paneermeel
1 komkommer
1 teen knoflook
100 ml volle yoghurt
317 g Marokkaanse couscous
Dit heb je nodig
grillpan