Visburgers met avocadodip en witlofsalade
bewaar
bewaar

Visburgers met avocadodip en witlofsalade

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Vis laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Aardappelschijfjes over bakplaat verdelen, met 1/2 tl kerriepoeder bestrooien en volgens gebruiksaanwijzing bruinbakken. Vis in foodprocessor of blender malen en met ei, paneermeel, 1 tl zout, 1 tl kerriepoeder, 1/2 tl peper en helft van ui mengen. Van mengsel 4 burgers vormen. In grote koekenpan 25 g boter verwarmen en hierin visburgers in ca. 6 min. om en om bruin en gaar bakken. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. In schaaltje vruchtvlees grof prakken en mengen met rest ui, 1/2 tl kerriepoeder en 2 el mayonaise. Met zout en peper op smaak brengen. Witlofbladeren lostrekken en in schaal doen. Citroensap met 2 el mayonaise mengen en over witlof scheppen. Visburgers op 4 borden leggen, avocado erop en aardappelschijfjes en salade ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visburgers met avocadodip en witlofsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig