Fatoush
Aan de slag
Rooster de broodjes in de broodrooster. Laat de broodjes afkoelen en snijd ze daarna in blokjes. Schep het brood om met het limoensap en laat het even staan. Schil de komkommer, snijd hem in de lengte open en verwijder de zaadlijsten met een theelepeltje. Snijd de komkommer daarna in blokjes (dezelfde grootte als de tomatenblokjes). Schep de komkommer, tomaten, bosui, koriander, brood en olie door elkaar, breng op smaak met zout en peper en zo nodig extra limoensap. Serveer de salade op vier kleine bordjes. Direct serveren.
Fatoush
null personen
205 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de broodjes in de broodrooster. Laat de broodjes afkoelen en snijd ze daarna in blokjes. Schep het brood om met het limoensap en laat het even staan. Schil de komkommer, snijd hem in de lengte open en verwijder de zaadlijsten met een theelepeltje. Snijd de komkommer daarna in blokjes (dezelfde grootte als de tomatenblokjes). Schep de komkommer, tomaten, bosui, koriander, brood en olie door elkaar, breng op smaak met zout en peper en zo nodig extra limoensap. Serveer de salade op vier kleine bordjes. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 shoarmabroodjes
½ limoen
1 komkommer
4 romaatjes (kleine tomaatjes)
1 zakje bosuitjes
1 zakje verse koriander
4 eetlepels olijfolie extra vierge