Tropische fruitsalade met witte kaas en rauwe ham
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Wit en lichtgroen deel van prei in flinterdunne ringetjes snijden en wassen. In grote schaal prei en kaas mengen. Aardappelkroketjes op bakplaat leggen en in oven in ca. 15 min. bruin laten worden. Slabladeren lostrekken. Grote bladeren in stukken scheuren. Sla wassen en drogen. Fruitsalade en dressing door kaas en prei scheppen. Vlak voor het eten sla erdoor husselen. Salade op 4 borden scheppen, flinterdunne rauwe ham en aardappelkroketjes erbij leggen.
Tropische fruitsalade met witte kaas en rauwe ham
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Wit en lichtgroen deel van prei in flinterdunne ringetjes snijden en wassen. In grote schaal prei en kaas mengen. Aardappelkroketjes op bakplaat leggen en in oven in ca. 15 min. bruin laten worden. Slabladeren lostrekken. Grote bladeren in stukken scheuren. Sla wassen en drogen. Fruitsalade en dressing door kaas en prei scheppen. Vlak voor het eten sla erdoor husselen. Salade op 4 borden scheppen, flinterdunne rauwe ham en aardappelkroketjes erbij leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak prei
½ flesje balsamicodressing
1 pot witte kaasblokjes
1 zak aardappelkroketjes
1 krop sla
1 bak tropische fruitsalade
1 pakje rauwe ham