Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas
Tortilla, de goedgevulde omelet uit Spanje, krijgt een Provençaalse touch.
Aan de slag
Pel de ui en knoflook. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes. Klop de eieren in een grote kom licht schuimig.
Verhit in een diepe koekenpan de olie. Bak de ui knoflook, aardappelpartjes en de groenten 5 min. Bestrooi met de kruiden en naar smaak met peper en eventueel zout. Schep de kaas erdoor.
Schenk de losgeklopte eieren erover, laat op laag vuur met deksel op de pan in ca. 20 min. stollen. Laat de tortilla met behulp van een deksel op een platte schaal glijden. Snijd in punten en serveer.
Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas
Tortilla, de goedgevulde omelet uit Spanje, krijgt een Provençaalse touch.
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pel de ui en knoflook. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes. Klop de eieren in een grote kom licht schuimig.
Verhit in een diepe koekenpan de olie. Bak de ui knoflook, aardappelpartjes en de groenten 5 min. Bestrooi met de kruiden en naar smaak met peper en eventueel zout. Schep de kaas erdoor.
Schenk de losgeklopte eieren erover, laat op laag vuur met deksel op de pan in ca. 20 min. stollen. Laat de tortilla met behulp van een deksel op een platte schaal glijden. Snijd in punten en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 teen knoflook
6 middelgrote eieren
2 el traditionele olijfolie
425 g aardappelpartjes met schil
400 g Provençaalse wokgroente
1 tl gedroogde Provençaalse kruiden
80 g Rondelé fromage de chèvre