Gegrilde vismix
bewaar
bewaar

Gegrilde vismix

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Bestrijk de barbecuespiesen dun met citroenolie. Snijd de tonijn en de zalm in grove stukken en rijg ze om en om met de gamba's aan de spiesen. Gril ze 10-15 minuten (als de gamba's donkerroze kleuren, zijn ze gaar). Roer de kappertjes en de dille door de yoghurt en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtsaus bij de visspiesen.

algemeenGeen citroenolie in huis? U kunt ook gewone olie gebruiken, eventueel met een theelepel vers citroensap.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde vismix

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig