Tonijn met doperwtjes, citroen en bieslook
bewaar
bewaar

Tonijn met doperwtjes, citroen en bieslook

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

In koekenpan 2 el olie verhitten, aardappelpartjes in 8 min. goudbruin bakken. Ondertussen uien en knoflook pellen en snipperen. Citroen onder kraan goed schoonboenen. Schil raspen en citroen uitpersen. Doperwtjes 5 minuten in ruim kokend water koken. In koekenpan rest olie verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Geraspte citroenschil en knoflook toevoegen en 1 min. bakken. Citroensap, suiker toevoegen en even laten koken. Room, aardappelpartjes en tonijn toevoegen en 5 min zachtjes koken. Erwtjes toevoegen, op smaak brengen met zout en peper. Tonijn met doperwtjes over vier borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tonijn met doperwtjes, citroen en bieslook

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig