Zuurkoolstrudel met rookworst en ananas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Rol het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking uit op de bakplaat (de tomatensaus uit de verpakking wordt niet gebruikt).
Laat de zuurkool goed uitlekken in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Snijd de rookworst in blokjes.
Besmeer het deeg met de mosterd. Vorm van de zuurkool, rookworst en ananas in het midden van het deeg een rol.
Rol het deeg om de vulling. Leg de strudel met de naad naar beneden op de bakplaat. Bestrijk de bovenkant met de melk en strooi het komijnzaad erover. Bak de zuurkoolstrudel in ca. 20 min. in de oven goudbruin en gaar.
Zuurkoolstrudel met rookworst en ananas
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Rol het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking uit op de bakplaat (de tomatensaus uit de verpakking wordt niet gebruikt).
Laat de zuurkool goed uitlekken in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht eruit. Snijd de rookworst in blokjes.
Besmeer het deeg met de mosterd. Vorm van de zuurkool, rookworst en ananas in het midden van het deeg een rol.
Rol het deeg om de vulling. Leg de strudel met de naad naar beneden op de bakplaat. Bestrijk de bovenkant met de melk en strooi het komijnzaad erover. Bak de zuurkoolstrudel in ca. 20 min. in de oven goudbruin en gaar.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verpakking koelvers pizzadeeg
500 g verse zuurkool
1 (magere) rookworst
2 eetlepels mosterd
1 blik ananasstukjes op siroop
2 eetlepels melk
2 theelepels komijnzaad
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier
zeef