Wokgerecht van aubergine en varkensvlees
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en fijnsnijden. Aubergines schoonmaken en in plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui 1 min. fruiten. Nasi/bamivlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Auberginereepjes toevoegen en 4 min. bakken. Woksaus toevoegen en geheel minimaal 10 min. laten stoven. Eventueel wat water toevoegen als het te droog wordt. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Bosui door wokschotel scheppen. Wokschotel met mie serveren.
Wokgerecht van aubergine en varkensvlees
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en fijnsnijden. Aubergines schoonmaken en in plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui 1 min. fruiten. Nasi/bamivlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Auberginereepjes toevoegen en 4 min. bakken. Woksaus toevoegen en geheel minimaal 10 min. laten stoven. Eventueel wat water toevoegen als het te droog wordt. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Bosui door wokschotel scheppen. Wokschotel met mie serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Chinese mie
1 ui
2 aubergines
4 eetlepels (zonnebloem)olie
1 schaal nasi/bamivlees
150 ml woksaus oyster & garlic
1 zakje bosuitjes
Dit heb je nodig
wok