Wokgerecht van aubergine en varkensvlees
bewaar
bewaar

Wokgerecht van aubergine en varkensvlees

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en fijnsnijden. Aubergines schoonmaken en in plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui 1 min. fruiten. Nasi/bamivlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Auberginereepjes toevoegen en 4 min. bakken. Woksaus toevoegen en geheel minimaal 10 min. laten stoven. Eventueel wat water toevoegen als het te droog wordt. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Bosui door wokschotel scheppen. Wokschotel met mie serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wokgerecht van aubergine en varkensvlees

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig