Aardappel-tonijnomelet en Italiaanse groenten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. In kom eieren, melk, zout en peper naar smaak loskloppen. In koekenpan olie verhitten en dobbeltjes met ui en knoflook ca. 4 min. bakken. Tonijn en gedroogde tomaatjes erdoor scheppen. Geheel door ei mengen en in quichevorm overdoen. Omelet in midden van oven in ca. 20 min. bakken tot bovenkant bijna droog is. Groenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Omelet met groenten serveren.
Aardappel-tonijnomelet en Italiaanse groenten
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. In kom eieren, melk, zout en peper naar smaak loskloppen. In koekenpan olie verhitten en dobbeltjes met ui en knoflook ca. 4 min. bakken. Tonijn en gedroogde tomaatjes erdoor scheppen. Geheel door ei mengen en in quichevorm overdoen. Omelet in midden van oven in ca. 20 min. bakken tot bovenkant bijna droog is. Groenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Omelet met groenten serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 blikjes tonijn op water
1 rode ui
2 teentjes knoflook
6 zongedroogde tomaten
5 eieren
50 ml halfvolle melk
2 eetlepels (olijf)olie
1 zakje aardappeldobbeltjes
2 pakken Italiaanse stoomgroentemix
Dit heb je nodig
quichevorm doorsnede ca. 26 cm, ingevet