Pofaardappel met roerbakgroenten en vis
Aan de slag
Kabeljauw in 4-5 min. in magnetron bij 700 watt laten ontdooien. Droogdeppen en in blokjes snijden. Pofaardappelen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Kabeljauw, ui en wokgroenten toevoegen en 6-8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Pofaardappel met yoghurt-knoflookdressing (uit doos) over vier borden verdelen en groenten met vis ernaast leggen.
Pofaardappel met roerbakgroenten en vis
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kabeljauw in 4-5 min. in magnetron bij 700 watt laten ontdooien. Droogdeppen en in blokjes snijden. Pofaardappelen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Kabeljauw, ui en wokgroenten toevoegen en 6-8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Pofaardappel met yoghurt-knoflookdressing (uit doos) over vier borden verdelen en groenten met vis ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kabeljauwfilet
2 dozen pofaardappels met yoghurt-knoflooksaus
2 grote uien
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak grofgesneden wokgroenten