Forel met citroen en kappertjes
bewaar
bewaar

Forel met citroen en kappertjes

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Citroen schoonboenen, schil raspen en vrucht in plakjes snijden. In diep bord bloem mengen met zout en peper. Forellen door bloem wentelen en overtollig bloem eraf schudden. Buikholte van forellen met peper en zout bestrooien en vullen met citroenrasp, peterselie en kappertjes. Aardappels volgens gebruiksaanwijzing poffen in magnetron. In ruime koekenpan boter verhitten en forellen in 6-7 min. per kant lichtbruin en gaar bakken. Aardappels in theedoek warmhouden en groentemix op vol vermogen ca. 5 min. verwarmen in magnetron. Intussen op elk bord forel leggen en garneren met citroen. Aardappel ernaast leggen, opensnijden en vullen met saus (uit verpakking). Groentemix ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Forel met citroen en kappertjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig