Knolselderijstamppot met balletjes
bewaar
bewaar

Knolselderijstamppot met balletjes

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Vegetarische balletjes in ca. 15 min. ontdooien. Knolselderij schoonmaken en in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In grote pan water aan de kook brengen en aardappel en knolselderij in 20 min. gaar koken. In koekenpan olie verhitten en balletjes en paprika verwarmen. Melk in magnetron verwarmen. Aardappels afgieten en met halvarine en melk tot puree stampen. Met zout en peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en balletjes met paprika erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knolselderijstamppot met balletjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig