Knolselderijstamppot met balletjes
Aan de slag
Vegetarische balletjes in ca. 15 min. ontdooien. Knolselderij schoonmaken en in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In grote pan water aan de kook brengen en aardappel en knolselderij in 20 min. gaar koken. In koekenpan olie verhitten en balletjes en paprika verwarmen. Melk in magnetron verwarmen. Aardappels afgieten en met halvarine en melk tot puree stampen. Met zout en peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en balletjes met paprika erop leggen.
Knolselderijstamppot met balletjes
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Vegetarische balletjes in ca. 15 min. ontdooien. Knolselderij schoonmaken en in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In grote pan water aan de kook brengen en aardappel en knolselderij in 20 min. gaar koken. In koekenpan olie verhitten en balletjes en paprika verwarmen. Melk in magnetron verwarmen. Aardappels afgieten en met halvarine en melk tot puree stampen. Met zout en peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en balletjes met paprika erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak vegetarische balletjes
1 knolselderij
1 rode paprika
1 zak aardappels
2 eetlepels zonnebloemolie
100 ml halfvolle melk
3 eetlepels bewust light olijfolie