Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
bewaar
bewaar

Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood

1 uur 25 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Brooddeeg met 300 ml water bereiden en afgedekt 30 min. laten rijzen. Van deeg plat rond brood vormen en nogmaals 30 min. laten rijzen. Oven op 225 ºC voorverwarmen. Brood 20 min. in midden van oven bakken. Tomaten in partjes snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Warm brood horizontaal halveren en beide broodhelften met pesto (2 el pesto achterhouden) besmeren. Rucola, tomaat, paprika en mozzarella over brood verdelen. Met rucola bestrooien. Dressing roeren van 2 el pesto, olie en azijn. Dressing over salade sprenkelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig