Taco's met tonijnsalade
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 125 °C. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Eieren in 7 min. hard koken. Tonijn laten uitlekken en in stukken verdelen. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Sperziebonen afgieten en laten uitlekken. Ui pellen en in stukjes snijden. Eieren pellen en in plakjes snijden. Enkele plakjes ei achterhouden. Grootste deel sperziebonen mengen met tonijn, ansjovis, grootste deel olijven, ui en ei. Mayonaise losroeren met azijn, zout en peper en door salade scheppen. Salade over taco's verdelen, met ei plakjes garneren en serveren.
Taco's met tonijnsalade
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 125 °C. Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Eieren in 7 min. hard koken. Tonijn laten uitlekken en in stukken verdelen. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Sperziebonen afgieten en laten uitlekken. Ui pellen en in stukjes snijden. Eieren pellen en in plakjes snijden. Enkele plakjes ei achterhouden. Grootste deel sperziebonen mengen met tonijn, ansjovis, grootste deel olijven, ui en ei. Mayonaise losroeren met azijn, zout en peper en door salade scheppen. Salade over taco's verdelen, met ei plakjes garneren en serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 doos tacoschelpen
2 eieren
1 blikje tonijn naturel
1 blikje ansjovisfilets in olijfolie
1 pot sperziebonen
1 ui
½ potje zwarte olijven in plakjes
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel azijn