Gevulde perziken
Aan de slag
Rooster in een droge koekenpan in 2-3 minuten het amandelschaafsel goudbruin en laat dit afkoelen. Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam. Verdeel de halve perziken over vier borden en schep in elke perzik wat frambozenroom en bovenop een klein toefje frambozenjam. Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.
Gevulde perziken
nagerecht
null personen
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster in een droge koekenpan in 2-3 minuten het amandelschaafsel goudbruin en laat dit afkoelen. Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam. Verdeel de halve perziken over vier borden en schep in elke perzik wat frambozenroom en bovenop een klein toefje frambozenjam. Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels amandelschaafsel
1 pakje slagroom
3 eetlepels frambozenjam
1 blik halve perziken op siroop