Gevulde perziken
bewaar
bewaar

Gevulde perziken

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Rooster in een droge koekenpan in 2-3 minuten het amandelschaafsel goudbruin en laat dit afkoelen. Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam. Verdeel de halve perziken over vier borden en schep in elke perzik wat frambozenroom en bovenop een klein toefje frambozenjam. Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.

algemeenToevallig nog wat vanille-ijs in de vriezer? Serveer de gevulde perziken met een bolletje ijs ernaast!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde perziken

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig