Fruitsoep met ijs
Aan de slag
Rabarber schoonmaken en in stukken van ca. 2 cm snijden. Rabarber met 1 dl water ca. 10 minuten koken. Iets laten afkoelen en suiker erdoor scheppen. Intussen perziken laten uitlekken en in stukjes snijden. Aardbeien schoonmaken en halveren. Rabarbersoep over vier diepe borden verdelen. Perzik en aardbeien erop scheppen. Bol ijs in het midden leggen.
Fruitsoep met ijs
nagerecht
null personen
220 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rabarber schoonmaken en in stukken van ca. 2 cm snijden. Rabarber met 1 dl water ca. 10 minuten koken. Iets laten afkoelen en suiker erdoor scheppen. Intussen perziken laten uitlekken en in stukjes snijden. Aardbeien schoonmaken en halveren. Rabarbersoep over vier diepe borden verdelen. Perzik en aardbeien erop scheppen. Bol ijs in het midden leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g rabarber
20 g suiker
1 blik halve perziken op siroop
1 bakje aardbeien
4 bolletjes bitterkoekjesijs