Romige risotto met wortel en gorgonzola
bewaar
bewaar

Romige risotto met wortel en gorgonzola

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. In braadpan helft van olie verhitten. Helft ui 1 min. bakken. Rijst 1 min. meebakken tot korrels glanzen. Zout en peper toevoegen en beetje bij beetje 1200 ml water toevoegen. Peen schoonmaken en in plakken snijden. In grote koekenpan rest van olie verhitten. Rest van ui met wortel 4 min. bakken. Pan afdekken en wortel in ca. 15 min. beetgaar stoven. Gorgonzola in stukken snijden. Peterselie fijnknippen. Room culinair en helft peterselie door risotto scheppen. Gorgonzola over peen verdelen en beetje laten smelten. Risotto over vier borden verdelen en bestrooien met rest peterselie. Wortel er voorzichtig naast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige risotto met wortel en gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig