Runderstoofschotel met ratatouille
bewaar
bewaar

Runderstoofschotel met ratatouille

15 min. bereiden / 2 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 160°C voorverwarmen. Groenten (van pakket) schoonmaken. Ui en knoflook snipperen, andere groenten in stukken snijden. Vlees in stukken snijden. In braadpan margarine verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Vlees toevoegen en in 4 min. bruinbakken. Vlees ruim met zout en peper bestooien. Groenten toevoegen en 2 min. meebakken. Passata, 200 ml water en laurierblaadjes (van vlees) toevoegen en geheel in ovenschaal overdoen. Schaal afgedekt in midden van oven zetten en vlees in 2 uur gaar stoven. Peterselie fijnhakken. Stokbrood in plakken snijden. Stoofschotel met peterselie bestooien en met stokbrood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Runderstoofschotel met ratatouille

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig