Brie-walnotentaartjes met honing
Aan de slag
Bladerdeeg laten ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Brie in plakjes snijden. Noten hakken. Eieren met zout en peper loskloppen. Ingevette vormpjes met bladerdeeg bekleden. Met vork op enkele plaatsen in prikken. Brie, noten en derde deel van wortel over bodems verdelen. Met honing besprenkelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in midden van oven in 20 min. gaarbakken. Sla met rest wortel en rauwkost mengen. Taartjes met salade serveren.
Brie-walnotentaartjes met honing
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
10 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Bladerdeeg laten ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Brie in plakjes snijden. Noten hakken. Eieren met zout en peper loskloppen. Ingevette vormpjes met bladerdeeg bekleden. Met vork op enkele plaatsen in prikken. Brie, noten en derde deel van wortel over bodems verdelen. Met honing besprenkelen. Eimengsel erover schenken. Taartjes in midden van oven in 20 min. gaarbakken. Sla met rest wortel en rauwkost mengen. Taartjes met salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes roomboterbladerdeeg
150 g brie
1 zakje walnoten
2 eieren
1 zakje peen julienne
2 eetlepels honing
1 zak ijsbergsla
1 bakje verse rauwkost bleekselderij-appel
Dit heb je nodig
eenpersoonstaartvormpjes, ingevet