Pannenkoekentaart met brie en honing
Aan de slag
In droge koekenpan plakjes ontbijtspek in gedeeltes in 3 min. knapperig bakken. Brie in plakjes snijden. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Pannenkoeken in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verwarmen. Op schaal 1 pannenkoek leggen, 1/8 deel van spek, brie, bosui erover verdelen en met 1 tl honing besprenkelen. Laagjes herhalen tot alle pannenkoeken op zijn. Gehele taart nog 2 min. in magnetron op vol vermogen verwarmen. Van azijn, olie, zout, peper en rest van honing dressing kloppen. Sla met dressing mengen. Aan tafel taart in punten snijden en met salade serveren.
Pannenkoekentaart met brie en honing
hoofdgerecht
null personen
760 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan plakjes ontbijtspek in gedeeltes in 3 min. knapperig bakken. Brie in plakjes snijden. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Pannenkoeken in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verwarmen. Op schaal 1 pannenkoek leggen, 1/8 deel van spek, brie, bosui erover verdelen en met 1 tl honing besprenkelen. Laagjes herhalen tot alle pannenkoeken op zijn. Gehele taart nog 2 min. in magnetron op vol vermogen verwarmen. Van azijn, olie, zout, peper en rest van honing dressing kloppen. Sla met dressing mengen. Aan tafel taart in punten snijden en met salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g ontbijtspek
200 g brie
3 bosuitjes
1 pak pannenkoeken naturel
4 el honing
2 el witte wijnazijn
3 el olijfolie
1 zak friséesla
Dit heb je nodig
magnetronschaal