Toast met wildpaté
Aan de slag
Snijd de vijgen in plakken en besprenkel ze met wat druppels balsamicoazijn. Rooster de sneetjes brood en laat ze even afkoelen. Beleg het brood met plakken paté en snijd de sneetjes schuin door. Leg op elk stuk brood met paté een plak appel, enkele plakjes vijg en wat blaadjes rucola. Bestrooi met (versgemalen) zwarte peper.
Toast met wildpaté
null personen
300 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de vijgen in plakken en besprenkel ze met wat druppels balsamicoazijn. Rooster de sneetjes brood en laat ze even afkoelen. Beleg het brood met plakken paté en snijd de sneetjes schuin door. Leg op elk stuk brood met paté een plak appel, enkele plakjes vijg en wat blaadjes rucola. Bestrooi met (versgemalen) zwarte peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 verse vijgen
1 theelepel balsamicoazijn
4 sneetjes brood
200 g wildpaté
½ appel
1 handvol rucolasla