Frittata met basilicum en artisjok
bewaar
bewaar

Frittata met basilicum en artisjok

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Pureer met de staafmixer het basilicum (ook de steeltjes) met 2 el olie en (versgemalen) peper en (zee)zout naar smaak. Schep de plakjes artisjok om met de basilicumolie. Klop de eieren los met de melk en schep de plakjes artisjok erdoor. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Bestrijk de gourmetpannetjes met olie en verhit ze op het gourmetstel. Schep er 2 el van het eimengsel in en laat langzaam stollen.

algemeenArtisjokharten zijn ook lekker bij de borrel. Marineer ze in wat olijfolie met knoflook en steek ze aan een cocktailprikker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frittata met basilicum en artisjok

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig